desplegable

termes i condicions

ENVIOS NACIONALS
* Enviaments estàndard nacionals tenen una tarifa plana de 11€
El lliurament es realitza en un termini de 24-48 HRS.
* Totes les comandes s'envien sota un registre.
* Es confirma per e.mail quan les comandes són enviats.
DEVOLUCIONS
* Si desitja retornar un producte, ho ha de fer abans de 7 dies a partir del dia que vostè rep el producte. Els productes han de no haver estat usats i en el seu embolcall original, amb tots les etiquetes tal qual s'envia el producte de manera que pugui tornar a ser venut.

* Quan retorni els seus productes, si us plau assegureu-vos que que estan ben empaquetats de manera que no es puguin danyar durant l'enviament. Si us plau, assegureu-vos que s'envia amb número de tracking per al seu seguiment i control, ja que nusk no es farà càrrec de productes perduts en trànsit.
* Feu servir la següent adreça per devolucions:
n.u.s.k

Rambla Catalunya, 121 Aº 3
08008 Barcelona 
* Si volgués cancel·lar la seva comanda, envieu e-mail a: info@nusk.es
abans de 24 h d'haver realitzat la seva compra.
*lamentem no poder oferir reemborsaments en cap article de venda al no ser que sigui defectuós. Estarem encantats d'oferir un canvi per talla, o nota de crèdit per qualsevol article de venda no desitjats, sempre que els articles que es retornin siguin retornats aptes per a ser venuts de nou, amb totes les etiquetes tal qual va ser enviat.
*Els productes que apareixen en aquest lloc web estaran disponibles mentre hi hagi stock disponible i fins a esgotar existències.

Els productes poden ser retirats sense previ avís.
Les descripcions i preus dels productes també poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís.

Alguns dels materials utilitzats com detalls decoratius són reciclats, per aquest motiu es poden donar algunes variacions de to i textura en un mateix model. Aquest procés no permet tenir un gran stock de materials que permeti produir totes les peces iguals. S'utilitzen les matèries més similars per garantir que la variació sigui la mínima possible.
Aquesta característica afegeix valor a la peça, ja que serà gairebé única.

El disseny del logotip, les descripcions de text i producte, romanen propietat de n.u.s.k i no poden ser reproduïts sense el seu consentiment.
n.u.s.k: Barcelona, Espanya.
CIF 38125606_R

© 2014 n.u.s.k
by wébico